Over ons

Wij importeren een uitgebreid assortiment hersluitbare kunststofzakjes voor gebruik in industrie en detailhandel. Sinds geruime tijd zijn wij een vooraanstaand leverancier van de bekende gripzakjes. Wij leveren een breed programma uit voorraad tegen aantrekkelijke prijzen. Voor wederverkopers gelden interessante kortingen. Naast de standaard formaten maken wij deze zakjes ook op elk gewenst formaat of met opdruk. Onder deze productgroep vallen ook de stazakken met gripsluiting en kangoeroe-gripzakjes. Aansluitend bieden wij nog tal van andere zakken met rits of tape-sluiting , haakverpakkingen, headerbags, zelfklevende paklijstenveloppen en verpakkingen uit glasheldere OPP. Tevens leveren wij ook uit voorraad polyethyleen verzend-enveloppen ( mailbags ) en koeriersenveloppen. Op 1 januari 2006 namen wij de activiteiten van de firma Setpack uit Haarlem over. Setpack was een bekende speler op de markt van post-verzendverpakkingen.

Ons bedrijf werkt veelal exclusief voor een aantal buitenlandse fabrikanten. Een groot deel van die leveranciers bevindt zich in Azie. Extra voordelen van productie in Azië zijn bijvoorbeeld lage instelkosten voor drukwerk, goedkope assemblage of inpakwerkzaamheden, etc. Met onze wekelijkse container afvaarten uit Azië garanderen wij nauwkeurige levertijden. Praktisch al onze verpakkingen of materialen worden geproduceerd onder ISO gecontroleerde processen. Indien nodig kunt u altijd een beroep doen op technische specificaties of andere verklaringen. Onze klanten bevinden zich voornamelijk in Nederland en West Europa maar wij kunnen wereldwijd elke levering verzorgen.

Van Vliet Trading B.V. is ruim 30 jaar actief op de verpakkingsmarkt. Voorheen leverancier van verpakkingsmachines en zaksluitingen, werd Van Vliet in 1997 middels een doorstart door ondergetekenden overgenomen van Schutte Bagclosures uit Uden. Ons kleine maar ervaren team staat voor directe antwoorden, snelle opvolging en correcte afspraken. Meer info over de producten staan op de site, u kunt ons ook gewoon even bellen of mailen natuurlijk.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »